Om mig

Tre gånger har jag spelat fiol i Royal Albert Hall i London, med Rhapsody in Rock.
I Teatro Colón, det anrika operahuset i Buenos Aires har jag spelat, på turné med Camerata Nordica. Och jag har spelat och sjungit i de flesta av de vackra kyrkorna i Stockholm med omnejd. Musiken och poesin visar vägen till nya upplevelser, till möten med människor och platser.

Jag är medlem i Yrkestrubadurernas förening. Jag är även medlem i
Musikcentrum Öst.

Mina egna sånger, med texter på svenska, har en poetisk och innerlig ton. Ljus och värme är deras grundackord. Att vi har mer gemensamt än vi ofta tror och vågar visa varann.
Med pianot, fiolen och sångtexterna gör jag konserter med omväxlande och berörande klanger och ord. Det blir en helhet med riktning inåt.
Sen 2014 har jag framträtt och haft ett numera stort antal konserter med mina sånger. Några gånger som solist med en kyrkokör. Andra gånger ensam vid pianot. Eller med min ensemble – jag sjunger och musicerar på  piano och fiol, med Hans Lundquist på gitarr, Sven-Erik Johansson på kontrabas.

Sommarkonserter, lunchkonserter, bröllop, gudstjänst, visscener

Som artist har jag framträtt i bland annat Musikvalvet Baggen i Gamla stan, Hökis Visrum, på Kungsträdgårdens stora scen, på Stallet i Stockholm och i Södertälje Stadshus.
Men framför allt i många kyrkor i Stockholmsområdet – med sommarkonserter, lunchkonserter, på bröllop, med sång och fiol på gudstjänst; i Storkyrkan, Katarina, Sofia, Kungsholms, Trosa stad, Viksjö, Sundbyberg, Tumba, Huddinge, Segeltorp, Tuna och Överjärna kyrka, i Söderledskyrkan, Sjöstadskapellet, Centrumkyrkan i Farsta och Tumba och andra vackra kyrkorum.
Sommaren 2016 bodde jag som stipendiat i Svenska Institutet i Paris för att
skriva musik. Jag sökte upp fransk folkmusik för att lära mig nya visor. Och jag sjöng mina egna sånger i Svenska kyrkan där. Jag har även sjungit dem på Museum für Kommunikation, i Berlin.

Jag är utbildad violinist och fiolpedagog vid Musikhögskolan i Malmö.

Det naturlyriska i många av mina sångtexter passar fint ihop med folkton, så jag växlar gärna mellan sånger och folkmusik i programmen. Polskor och gånglåtar blir till övergångar och meditationer kring texterna. Så följs fiolen och sångerna, och skapandet åt.