Studio

 

 
Den första studiodagen, stråkmusiker, en producent. Jag har arrat tre av mina sånger för stråkensemble och piano. En dag i vänskap, professionalitet, humor, värme.
Fantastiska musiska yrkesmänniskor! Svärta och ljus i sångerna som fick ett levande avtryck. Och där blev det visst det där svänget, där flög fågeln i texten inte bara förbi utan drillade mot skyn. Spontana drillar smittade av sig och slog ut i refrängen, och fick oss att le – snyggt, och roligt!
Det var första dagen.

Att genomföra sina idéer alstrar nånting – en särskild kraft. Den bara ökar för varje steg man tar! Och ibland snubblar man till och faller kanske raklång, pinsamt. Men det enda som är synd är att inte våga falla pladask. Och missa kraften!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s