Jag gjorde en film…

… i mellandagarna. Då fanns äntligen utrymmet att gå in i det intensiva arbetet och nöjet att göra en film. En resumé på 5 1/2 min av en föreställning, en konsertberättelse som heter ”Drömmar som ljus på min väg”.

En konsert om modet att följa sina drömmar. Lyssna till pirret, porlet från själen. Och våga tro att längtan visar mig nånting som är sant för mig. Och när jag tar de steg jag vill – då gör jag världen lite mer levande och fri.
Är det inte så? När vi vågar följa vår längtan ökar porlet från den bäcken, den strömmen i världen.
Vi har spelat ”Drömmar som ljus på min väg” ett par gånger, jag, Hans och Sven-Erik. I Trosa stads kyrka, och i Centrumkyrkan i Farsta. Och jag har spelat den ensam i Aktivitetshuset Tuben i Farsta.

Och nu är den på väg ut i världen, tar sitt nästa steg. Snart, genom min film.

Och du kan se filmen redan nu  – ett klick bort, ”Drömmar som ljus på min väg”.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s