”Stjärna” – release

”STJÄRNA” – Ny singel med NINNA GUDMUNDSSON   (Release 22 maj)

Stjärna – en vacker och svidande innerlig sång om drömmar som ljus på vår väg. Pianobaserad pop och visa, med akustiska stråkar i ett levande, sprakande arrangemang. En själfull låt, framförd med mycket närvaro.

Lyssna på Stjärna

Ninna Gudmundsson är violinist, sångerska, poet och kompositör. Med ett brett musikaliskt register, från den klassiska musiken till musikal, pop och folkmusik. Som orkestermusiker har hon spelat på scener som Cirkus i Stockholm, legendariska Teatro Colón i Buenos Aires och Royal Albert Hall.

I sökandet efter ett personligt uttryck började sånger växa fram, poetiska berättelser från en djup inre resa. De senaste åren har Ninna givit ett stort antal konserter med sina innerliga och berörande sånger, till eget pianoackompanjemang. Som solist eller tillsammans med kontrabas och gitarr. Ninna har arrangerat egna och andras låtar, och även skrivit musik för orkester.

Stråkmusikerna är en kvintett med två fioler, viola, cello och kontrabas. Fantastiska musiker, kollegor och vänner på samma gång, den ultimata ensemblen.

Andreas Forsman och Sofia Wänström fiol, AnnaCarin Löfstedt viola (i videon till Stjärna medverkar Thomas Ringqvist på viola), Johan Kyllmar cello och Sven-Erik Johansson kontrabas. Inspelat och producerat av Ulf Wahlberg i XTC Studios.

För ytterligare information kontakta:

XTC Productions AB, nina@xtc-productions.com
Tel: 073-637 63 90
Följ oss på Facebook: facebook.com/XTC-Productions AB

 Hemsida: XTC-Productions AB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s